Opis radionica

1

002

Trajanje radionica

Cilj ovih radionica je, prije svega, druženje. Odvijat će se u osam susreta, jednom tjedno kroz dva mjeseca. Svaki susret trajat će dva sata tijekom kojih ćemo komunicirati online, putem videopoziva i poruka.

2

Upravljanje projektom

Što ćemo raditi?

Gledat ćemo slike, filmiće, crtati, bojati i pričati. Izrađivat ćemo crteže, akvarele i kolaže. Ostvarit ćemo vrijedne likovne radove koji će odražavati emocije, sjećanja i druge vrijednosti kojima će se izraziti polaznici radionica.

Organizirat će se i virtualni obilasci online muzeja i galerija uz vodstvo likovnog pedagoga i sudjelovanje u diskusijama u kojima će dijeliti osvrte i dojmove s drugim polaznicima radionice. Radionice vodi akademska slikarica i likovna pedagoginja Sunčica Balažic-Stjepanović.

Vaši radovi bit će prezentirani na završnoj online izložbi.

3

radionice

Što je potrebno za sudjelovanje?

Potrebno je ispuniti pristupnicu, koju možete dohvatiti klikom OVDJE ili će vam biti dostavljena po dogovoru s koordinatorom radionica (tel. 091/333-0697, 8-16h).

Sav potreban materijal osigurava projekt i dobit ćete ga nakon upisa u radionicu. Sudjelovanje na radionicama je za polaznike besplatno.

Potrebno je imati tablet, računalo ili pametni telefon spojeno na internet. Ukoliko nemate opremu mi ćemo je osigurati.

4

radionice

Što ako ne znam koristiti pametni telefon, tablet ili računalo?

U slučaju potrebe, pomoć pri korištenju mobitela, tableta ili laptopa bit će vam pružena od naših volontera.

Sve tehničke upute bit će u papirnatom obliku s ostalim priborom, a istaknute su i na našim web stranicama.

Skip to content