Polaznici grupe Boje

Bonka_Miljevic

BONKA MILJEVIĆ (74), umirovljenica

Rođena 19. travnja 1947. godine gospođa Bonka je radila kao ekonomski tehničar u proizvodnji i administraciji. Priznala nam je da koliko god je lakše raditi s papirima ipak joj je najljepše bilo raditi s ljudima. Kako bi ispunila vrijeme u mirovini gospođa Bonka posjeduje vrt i mali zoo koji čini jedanaest mačaka, tri psa, kokice i malene koze.

„Bilo mi je zanimljivo. Iako volim crtati ovo mi je bilo novo iskustvo. Preporučila bih i drugima.“

Nedeljka_Kasumovic

NEDELJKA KASUMOVIĆ (63), umirovljenica

Gospođa Nedeljka rođena je 12. siječnja 1958. godine. Ima supruga, sina i kćer i ponosna je baka troje unučadi. Iako je sada u mirovini za vrijeme radnog vijeka radila je u trgovačkom centru.

Marija_Car

MARIJA ČAR (70), umirovljenica

Gospođa Marija rođena je 05. rujna 1951. godine. Iako joj vrijeme u mirovini ispunjavaju unuci, našla je vremena za sebe i pridružila se radionicama kako bi se družila i upoznala nove ljude.

„Vrlo zanimljivo, edukativno, vrijeme je proletjelo! Hvala vam puno! Od srca  vam hvala na prekrasnim trenucima, iako sam mislila da sam totalni antitalent, uspjeli ste izvući iz mene nešto što ni sama nisam znala da imam.“

Marija_Matovina

MARIJA MATOVINA (69), umirovljenica

Rođena 06. travnja  1952. godine gospođa Marija pridružila se našim radionicama zajedno sa svojim suprugom Milanom. Završila je srednju školu za ekonomskog tehničara te je imala sreću i raditi u svojoj struci do mirovine.

„Poštovanje i hvala gosp. Sunčici, gosp. Mirti  i strpljivom mladiću Draženu na trudu sto su poklonili nama   starijima uljepšati ovih 8 tjedana. Ugodno se i zabavno družiti  na radionici i susretati s novim tehnikama. Hvala Vam na trudu i super radionici, a koliko smo uspjeli Vi ćete ocijeniti, hvala od srca.“

Milan_Matovina

MILAN MATOVINA (72), umirovljenik

Gospodin Milan rođen je 20. kolovoza 1949. godine i prvi je gospodin koji se okušao u našim radionicama. Prije mirovine radio je kao modelar, odnosno izrađivao je modele za strojeve. Zajedno sa suprugom Marijom ima dva unuka i dvije unuke.

„Radionice su jako kreativne. Zabavne su mi različite tehnike! Hvala Vam za ovih osam  lijepih  i  zanimljivih  tjedana.“

Zdenka_Stiplosek

ZDENKA STIPLOŠEK (73), umirovljenica

Gospođa Zdenka rođena je 19. kolovoza 1948. godine u Zagrebu. Ima dvoje djece i troje unučadi. Vrijeme u mirovini provodi sa svojim suprugom. Posjeduje mali vrt koji s radošću obrađuje.

„Radionicama sam oduševljena. Vratili smo se u školske dane i veselim se sljedećem susretu. Moji dojmovi o Radionici su odlični. Program je baš prilagođen nama od 54+. Kroz program ste nas vodili znalački tako da damo od sebe više nego što smo mislili i hvala Vam na tome gđo Sunčice. Naši voditelji su bili znalci svoje struke (kaj bi bez Dražena), te nam pomagali i omogućili da izvršimo zadatke. Družili smo se, zabavljali, a bome i neka naučili. Žao mi je samo kaj nismo obradili kojeg našeg naivna. Hvala vam!“

Jelka_Zalac

JELKA ŽALAC (81), umirovljenica

Rođena 28. veljače 1940. godine gospođa Jelica završila je Školu učenika u privredi, tekstilnu struku. Za vrijeme radnog vijeka radila je kao strojopletilja. Sada je u mirovini. Živi sa suprugom, a najveći ponos su joj četiri unuka i troje praunučadi.

„Bilo mi je predivno. Ispunila sam si vrijeme i sretna sam što sam se uključila u radionicu.“

Skip to content