Održana uvodna konferencija projekta

by | ruj 21, 2021

Dana 20. rujna 2021. godine održana je uvodna konferencija projekta udruge POZOR! „Oboji dan“ koja je ujedno bila i otvorenje izložbe radova polaznika prvog ciklusa radionica. Konferencija je održana ispred gradske knjižnice Dugave uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Uz novinare i članove udruge pridružili su nam se i polaznici koji su prošli svoje radionice.

Nazočne je pozdravila gospođa Pavel Vrbanc, knjižničarka koja nam je pomogla osmisliti i postaviti izložbu radova polaznika online radionica. 

Predsjednica udruge, Karolina Horvatinčić predstavila je udrugu i zahvalila svim polaznicima koji su sudjelovali na radionicama na uloženom trudu i prekrasnim radovima.

Mirta Bičanić, voditeljica projekta „Oboji dan“, opisala je projekt te pozvala polaznike da pogledaju svoje izložene radove u knjižnici.

Svrha projekta „Oboji dan“ je doprinijeti socijalnom uključivanju osoba starijih od 54 godine te promoviranje jednakih mogućnosti. Projekt zajednički osmišljavaju i planiraju udruga POZOR! I udruga Matica umirovljenika Pešćenica-Žitnjak.

Projektom se predviđa uključivanje osoba starijih od 54 godine u online likovne radionice i virtualne obilaske muzeja i galerija pod vodstvom likovnog pedagoga. Polaznici će tijekom pohađanja online aktivnosti, izraditi likovna djela u svojim domovima te ih samostalno ili uz pomoć volontera digitalizirati te će djela biti objavljena na online izložbama.

Održana završna konferencija projekta “Oboji dan”

Održana završna konferencija projekta “Oboji dan”

Dana 22. ožujka 2022. godine održana je završna konferencija projekta udruge POZOR! „Oboji dan“. Uz članove udruge pridružili su nam se i polaznici koji su sudjelovali na našim online likovnim radionicama. U protekloj godini održali smo 136 radionica u kojima su...

Dodatna radionica za sve

Dodatna radionica za sve

Na radost i veselje svih naših polaznika održali smo dodatnu radionicu za sve polaznike našeg projekta Oboji dan. Odaziv je bio velik, a naša voditeljica Sunčica obradila je temu secesije. Prvo smo, kao i na svakoj radionici, nešto naučili teoretski a zatim smo...

Završile radionice za grupu “Sinergija”

Završile radionice za grupu “Sinergija”

Brzo je prošlo osam tjedana i završile su likovne radionice grupe Sinergija. Prekrasni polaznici bili su veseli i kreativni s puno pozitivne energije pa je odlazak srijedom u Samobor bio pravi užitak. Zahvaljujemo se Udruzi osoba s invaliditetom Sinergija koja nam je...

Skip to content